Välkommen till Modista

Här på Modista.se sysslar vi med Mode och trender inom flera olika nicher. Vi som driver denna sidan är tre personer som träffades under studietiden på modeskolan i Stockholm. http://www.folkuniversitetet.se/modeskolan

Det var en underbar tid och vi hade oerhört roligt ihop. Vårt främsta intresse är kläder men vi har även stor koll på heminredning och liknande områden.

Vår vision med modista
billig skinnjacka

Det vi vill göra med modista är att skapa en sorts portal för folk som brinner för mode och design. Framöver kommer vi att starta en webshop där vi säljer egna produkter. Men vi kommer även att blogga generellt om kläder och mode.

Vi kommer att tipsa om olika trender, stilar och liknande. Något som vi även brinner för är att hitta prisvärda produkter. Vi anser att mycket av modevärlden tar på tok för mycket betalt för sina grejer. Visst, det är ok att ta lite extra betalt om man har ett premium-klädmärke, men någonstans bör det gå en gräns. Denna gräns tycker vi nås alldeles för ofta. När man som vi har stor insyn i till exempel klädesindustrin vet man hur billigt det är att tillverka kläder. En skinnjacka kan produceras i ett U-land för så lite som 40 kronor och sedan säljas för 3000:- i Sverige.

När det kommer till träningskläder är det också ofta som ett alldeles för högt pris tas ut. Även om vissa sportkläder har relativt avancerade funktioner så ska de inte kosta flera tusen kronor. Det är helt enkelt inte rimligt. Därför börjar vi idag med ett personligt tips på billiga sportkläder.

Vi planerar att ha flera större artikelserier framöver. Till exempel om trendiga kjolar för sommaren, billiga soffor och liknande. Har du också ett brinnande intresse för kläder, inredning, mode och design? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi är öppna för samarbeten och gästbloggsinlägg.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *