Favoriter från Mille Notti i julklapp

Nu börjar julen närma sig och det är dags att kika på julklappar. Just därför vill vi tipsa om två produkter till sovrummet som är stora favoriter hos oss. Mille Notti duntäcke och Mille Notti lakan är täcken och sängkläder av högsta kvalité som gör det extra skönt att sova. Att vi tycker om just märket Mille Notti beror på att de har täcken som ger bra värme och lakan som känns mjuka mot huden. Deras högkvalitativa produkter tillverkas dessutom i Europa vilket gör dem till miljövänliga alternativ.

Mille Notti duntäcke skapar värme

Mille Notti duntäcke har använts av oss under flera år. Det finns många olika värmegrader att välja mellan vilket gör att det finns ett täcke för varje säsong. Duntäcket är fyllt med vitt gåsdun och är allergivänligt.

Med ett täcke med hög värmegrad får man det extra svårt att kliva upp ur sängen på vintermorgonen då det skapar en så varm och behaglig känsla i sängen. Mille Notti duntäcke kommer i flera olika storlekar så du kan välja täcke beroende på hur stor din säng är.

Mille Notti lakan känns lena mot huden

En julklapp vi gärna skulle vilja ha under granen är ett Mille Notti lakan. Deras lakan är behagliga att sova på och känns mjuka mot huden. Det finns bland annat lakan som är gjorda av krispig percale och underbar satin. De finns i många mjuka färger varav våra favoriter är Sand och Aqua som de skapar ett behagligt lugn i sovrummet. Det finns både underlakan och påslakan att välja mellan så vi matchar gärna.

Mille Nottis sängkläder ger den perfekta hotellkänslan i vilket sovrum som helst. De har en hög trådtäthet och kommer hålla i många år. Dessa produkter kommer vi att lägga under julgranen till alla våra vänner och släktingar som vi vill ska sova gott.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *